Veertien sterkoks in nieuwe serie van Topchefs

Nieuws overzicht > Veertien sterkoks in nieuwe serie van Topchefs

Veertien topkoks met een of meerdere Michelinsterren nemen deel aan het nieuwe seizoen van Topchef, het televisieprogramma van RTL. Vanaf september zijn de koks beurtelings te zien in het programma dat dagelijks op werkdagen van 19.00 tot 20.00 uur wordt uitgezonden op RTL5.

Tien van de veertien koks is in het bezit van de titel SVH Meesterkok en twaalf beschikken er over meer dan één Michelinster.

De veertien deelnemende koks zijn Jonnie Boer, Ron Blaauw, Nico Boreas, Onno Kokmeijer, Martin Kruithof, Erik van Loo, Mario Ridder, Lucas Rive, Hans van Wolde, Jacob Jan Boerma, Paul van de Bunt, Moshik Roth, Jef Schuur en François Geurds.

De nieuwe serie op tv, die in september van start gaat, bevat twaalf voorrondes, een halve finale en een finale, gevolgd door nog een finaleweek. Uiteindelijk wordt er één winnaar uitgeroepen. Het thema komend seizoen is ’12 provincies’. Regio en streek staan dan ook centraal tijdens de voorrondes.

Topchefs wordt vanaf september op elke werkdag uitgezonden op RTL5. Het dagelijkse programma begint om 19.00 uur en duurt een uur. Totaal gaat het om zeventig uitzendingen.

Dinsdag 14 juni 2011 - Bron: Misset horeca