Trossen los! Gastronomisch genieten tijdens de Culinaire Armada

Nieuws overzicht > Trossen los! Gastronomisch genieten tijdens de Culinaire Armada

Culinaire schippers en buitenlui opgelet! Op 25 september gaat Armada aan de Vliet weer van start!

De Culinaire Armada wordt al jaren op succesvolle wijze georganiseerd. Ieder jaar in september brengt dit evenement al varend je langs 6 toprestaurants om van HEERLIJKe culinaire gerechten te genieten!

Dit jaar, op zaterdag 25 september, kun je van een divers 6-gangenmenu genieten langs de Vliet. De beste restaurants van Voorburg, Leidschendam en Rijswijk koken de sterren van de hemel. De keukens zijn allen gesitueerd bij één van de bruggen langs de route over het kanaal. Eenmaal aangelegd bij een brug, brengt het restaurant het eten naar jouw boot toe!

De gastronomische restaurants die deze editie meedoen, zijn Elea en Savarin in Rijswijk, Villa la Ruche, Central Park en De Koepel in Voorburg en Bij Erik in Leidschendam. De topchefs van deze gastronomische restaurants maken de meest smaakmakende gerechten om je van een top diner te voorzien!

Voor slechts € 62,50 (excl. drank) kun je jezelf in de gelegenheid brengen om dit culinaire evenement mee te maken vanaf het water! De toegangskaarten zijn te verkrijgen bij de www.HEERLIJK.nl, de deelnemende restaurants en de receptie van Hotel Savarin.

Mocht je niet over een eigen boot beschikken, kun je voor een totaal prijs van € 87,50 ook via HEERLIJK.NL mee op de rondvaarboot Ooievaart uit Den Haag. Zo vaar je toch gezellig mee langs de culinaire versnaperingen!

Kortom, de moeite waard! Zet 25 september vast in je agenda! Vaar, fiets, wandel, skate of zwem langs deze toprestaurants en verwen jezelf met de prachtige smaken van uitgebalanceerde gerechten! Reserveer daarom snel jouw toegangskaarten om deze HEERLIJKe omgeving te verkennen via HEERLIJK.NL!

Graag tot dan!Donderdag 1 juli 2021 - Bron: Armada aan de Vliet