Nazomeren op sterrenniveau

Nieuws overzicht > Nazomeren op sterrenniveau

Reserveer nu alvast bij de allerbeste restaurants van Nederland voor de HEERLIJK Star-edition!

Vakantieavonturen delen of herbeleven, nieuwe plannen smeden, de maand september is bij uitstek de bijpraatmaand. Waar geniet je ongestoord na van die superzomer? Wat is kortom de beste plek voor reflectie? Het antwoord laat zich gemakkelijk raden, bij een topchef. 

Tijdens die geweldige vakantie is er net iets teveel budget opgegaan aan extra souvenirs, spontane dagtrips en verloren strandlakens. Die bijna lege spaarpot zit dat héérlijke bijpraatmoment echter niet in de weg, integendeel. 

In de gehele maand september dineer (of lunch) je namelijk tijdens de HEERLIJK Star-edition in de allerbeste restaurants van Nederland voor een bedrag waar je aan de Côte d’Azur nog net een rondje op het terras van kon geven. Maar liefst 36 sterrenrestaurants verspreid over het hele land, waarvan 4 dubbel bekroond door Guide Michelin, en 42 ‘rising stars’ nemen deel aan dit concept. Zij bieden via de HEERLIJK Star-edition een ALL-IN vijfgangenmenu vanaf € 99,95 euro per persoon. Bij dit bedrag zijn een bijpassend wijnarrangement, tafelwater en koffie/thee met friandises inbegrepen. Voor wie geen alcohol wenst, zullen er begeleidende non-alcoholische drankjes worden geschonken. 

De HEERLIJK Star-edition vindt in september voor de derde keer plaats. Nieuw in deze editie zijn de rising stars, de restaurants die volgens kenners op de nominatie staan voor een Michelinster in januari 2020, waaronder HMB (Rotterdam), Bar Alt en Lars (Amsterdam), Smink (Wolvega), Fris (Haarlem), De Saffraan (Amersfoort), Zout & Citroen (Oosterhout) en Rozemarijn (Maastricht).

Reserveren bij deze top- en sterrenrestaurants kan via www.heerlijk.nl/staredition.

Vrijdag 16 augustus 2019 - Bron: HEERLIJK.nl