Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen 

Wanneer is de Primerarestaurantactie? 
De Primerarestaurantactie loopt van 30 januari t/m 31 augustus 2023.
De periode dat de vouchers verstrekt worden is van 30 januari t/m 2 april 2023.

Vanaf wanneer kan ik reserveren?
Vanaf 30 januari 2023.

Genoemde data zijn onder voorbehoud.

Hoe kan ik reserveren?
Via www.primerarestaurantactie.nl kun je een reservering maken. Je kunt via de zoekbalk zoeken naar een specifiek restaurant of zoeken op plaats/postcode. Daarnaast kun je de zoekopdracht eventueel specificeren d.m.v. de filters voor maximale reisafstand, datum en aantal personen. Dan verschijnt een lijst met restaurants die voldoen aan de door jou opgegeven criteria. Wanneer je een restaurant aanklikt zie je verdere restaurantinformatie en de mogelijkheden tot reserveren.

Waar moet ik mijn voucher inleveren?
Tijdens het maken van de reservering moet bij de laatste stap de vouchercode worden ingevoerd. Dit is voldoende, de voucher hoeft niet fysiek mee naar het restaurant.

Voor wie is de voucher geldig?
Je hebt slechts één voucher nodig die de korting geeft (op het eten) voor iedereen aan tafel.

Hoe kan ik annuleren?
Je kunt de reservering annuleren door te klikken op de annulerings-link in de bevestigingsmail. Daarmee log je gelijk in en kom je bij jouw reservering terecht. Wanneer je een account bij ons hebt kan je inloggen via www.heerlijk.nl en klikken op 'mijn reserveringen'. Daar kun je de betreffende reservering selecteren en annuleren. Op deze manier worden de door jouw gereserveerde plekken direct vrijgegeven in het systeem en krijgt het restaurant bericht van de annulering. Indien je 24 uur van te voren annuleert is dit kosteloos, daarna kan het restaurant kosten in rekening brengen. De annulering is definitief en kan niet ongedaan worden gemaakt. N.B. Telefonisch of per e-mail bij het restaurant zelf annuleren is dus niet mogelijk!

Ik heb geannuleerd, kan ik mijn vouchercode nogmaals gebruiken?
Ja, wanneer de reservering is geannuleerd wordt de code weer actief zodat je een nieuwe reservering kunt maken.

Waarom staan er geen telefoonnummers bij de restaurants?
De reserveringen en annuleringen worden elektronisch (online) verwerkt en zijn gekoppeld aan een database. Om het zo overzichtelijk mogelijk te houden voor de restaurants is het daarom niet mogelijk om telefonisch bij het restaurant te reserveren dan wel annuleren. 

Ik heb gereserveerd, maar geen bevestiging ontvangen, hoe kan dat?
De kans is groot dat de bevestigingsmail in de reclame of spamfilter is blijven hangen. Kijk deze daarom goed na! Staat deze daar niet tussen?
- Wanneer je een account bij ons hebt: log dan in op de website www.heerlijk.nl en kijk bij het kopje ‘mijn reserveringen’, daar zie je een overzicht van de door jouw gemaakte reservering(en). Per reservering kun je op details klikken en zie je de mogelijkheid om de bevestiging te printen. Staat je reservering daar niet tussen? Dan is er wat misgegaan bij het maken van de reservering en is deze helaas niet gelukt.
- Indien je geen account hebt neem dan eventjes contact met ons op, dan kunnen wij dit in het systeem voor je nakijken.

Ik weet niet of ik een account heb?
Je hebt een account wanneer je eerder via www.heerlijk.nl gereserveerd hebt.
Bij twijfel, neem eventjes contact met ons op en wij kijken het voor je na.

Welke prijscategorieën zijn er?
Afhankelijk van het gebruikelijk prijsniveau bieden de restaurants kortingen aan tot wel 50% op de originele menuprijzen. 

Zijn de drankjes ook inbegrepen in het menu?
Nee, tenzij anders aangegeven zitten de drankjes niet verwerkt in het menu. 

Hoe betaal ik?
In het restaurant wordt de gehele rekening voldaan. Vooraf hoef je niets te betalen.

Kan ik ook gaan lunchen?
Sommige restaurants bieden naast diner ook lunch aan. Dit staat aangegeven in het profiel en bij de reserveringsmogelijkheden.

Ik volg een speciaal dieet, wat nu?
Indien je dieet- en/of allergiewensen hebt, kun je dit aangeven bij het maken van de reservering. In een speciaal vlak met ‘opmerkingen voor de chef’ krijg je daartoe de mogelijkheid. De restaurateur zal zich zoveel mogelijk (eventueel in overleg) aan jouw wensen proberen aan te passen. Uiteraard is het verstandig om bij binnenkomst deze wensen (nogmaals) kenbaar te maken. Indien je bent vergeten om de wensen kenbaar te maken, kun je het beste contact opnemen met het restaurant om deze alsnog kenbaar te maken. Zo is het restaurant tijdig op de hoogte om op de wensen in te kunnen spelen.

Tot hoe laat kan ik reserveren?
Je kunt nog tot op de dag zelf reserveren. De mogelijkheid om te reserveren voor lunch is tot 11:00 uur en voor het diner tot 18:00 uur.

Waarom zijn sommige restaurants al vol?
Sommige restaurants kunnen al vrij snel volgeboekt zijn wegens populariteit. De restaurants bepalen zelf het aantal beschikbare plaatsen voor de Primerarestaurantactie, dit kan verschillen per dag. Soms voegt het restaurant op het laatste moment nog extra plaatsen toe of worden er reserveringen geannuleerd waardoor je op de valreep toch nog een plekje kunt bemachtigen.

Staat jouw vraag hier niet tussen? Stuur dan een e-mail naar info@heerlijk.nl of bel naar 010-2110090 (bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 09:00 - 17:00u)