Het sfeervolle Scheepvaartkwartier in Rotterdam kent vele culinaire adresjes, maar waar je zeker geweest moet zijn is Huson. Sinds juli 2015 staat eigenaar en chef-kok Mark van Wijngen aan het roer van dit trendy restaurant.
Comfort, gezelligheid en hoogwaardige gerechten zijn woorden die Huson beschrijven. “U smult hier van een heerlijk huwelijk: de creativiteit van de chef en internationale ingrediënten komen samen in kleine gerechten die zowel subtiel als uitbundig zijn. De chef laat vol en fris mooi balanceren, dat bewijzen zijn signature dishes.” Aldus de Michelin Inspecteur, die Huson al voor de 12e keer op rij heeft bekroond met een Bib Gourmand.
Vanuit de open keuken kun je zien hoe chef-kok Mark en zijn brigade heerlijke internationale gerechten bereiden met invloeden uit het Verre Oosten. Alle creaties van de chef zijn smakelijk, evenwichtig en gegarandeerd kakelvers! Op het menu staat onder andere CROQUETTE Dutch shrimps, mustard & TUNA & CRAB Avocado, tomatosorbet, wasabi & RISOTTO.
Dat er op hoog niveau wordt gepresteerd door team Huson is ook opgemerkt door andere culinaire critici. Gault&Millau bekroonde het restaurant met 12 punten en het restaurant heeft een notering in de Lekker500 gids!