Da Mario

Onvervalste mediterrane smaak bij origineel Italiaans restaurant

Reserveer nu

Helaas zijn er voor de door jou gekozen dag geen tijden meer beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere dag te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd geen couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere tijd te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd niet meer zoveel couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een ander aantal personen te kiezen.
AANTAL PERSONEN
RESERVERINGSCODE
Vul hieronder jouw code in om de reservering af te kunnen ronden.

Reservering geslaagd!

Gegevens reservering:
Datum:
Tijd:
Personen:
Mijn gegevens:
Naam:
Email:
Telefoon:
Restaurant info
Da Mario
Havenhoofd 2
2993EK Barendrecht
Nederland

Pizzeria's zijn tegenwoordig overal te vinden, maar waar vind je nog zo'n echte Italiaanse? Zo een waar de mediterrane smaak nog onvervalst in is te proeven? Het antwoord is simpel: aan de Havenhoofd 2 in Barendrecht! Daar huist namelijk de al 10 jaar bestaande Ristorante Pizzeria Da Mario. En als die naam je niet bekend voor komt: vroeger werkte deze onvervalste Italiaan onder de naam Pizzeria Mario te Zijpe Rotterdam. Wat niet veranderd is, is de kwaliteit, deze is nog altijd prima!

Niets komt uit een "potje" of "blikje" en dat garandeert de lekkerste pizza's, pasta's, vlees, visgerechten of salades. Want Ristorante Da Mario maakt inderdaad meer dan alleen maar pizza's en pasta-gerechten. Op de menukaart staat ook een kleine selectie van originele Italiaanse vlees- en visgerechten, precies zoals je ze misschien tijdens je vakantie al eens in het verre zuiden geproefd hebt. Zelf de broodjes die bij verschillende gerechten horen worden bij Ristorante Da Mario persoonlijk in eigen keuken gebakken. En in die keuken klinkt het rappe Italiaans van de eigenaar en chef kok Giuseppe en Miranda. Is er dan nog iets dat niet origineel Italiaans is?

Reviews
10 1 Goed
9
Eten
7
Service
6.7
Sfeer
7.3
Gastvrijheid
 • 9

  Els Schults-Jongbloed

  Was een goede maaltijd. 2-gangen menu. Was heerlijk. Mooie plek met zicht op het water. Later nog een gezellig praatje met de eigenaar gehad. Toplocatie. Aanrader voor de Italiaanse keuken.
  9
  Eten
  9
  Service
  9
  Sfeer
  9
  Gastvrijheid
  Beoordeling via Primera
  2 juli 2020
 • 4.5

  fred

  om 1815uur waren we daar om 19uur de soep gehad , om 20uur het hoofdgerecht ? bij de afrekening was de prijs niet goed volgens de kok maar de dame had de prijs wel goed de kok was ontevrede over de prijs en was boos , hij had niks verdiend zij hij ? wij gaan hier niet meer naar toe , ps het eten was wel goed
  9
  Eten
  2
  Service
  3
  Sfeer
  4
  Gastvrijheid
  Beoordeling via Primera
  24 november 2019
 • 9

  Beeke Hans

  Wij hebben met vrienden het ontzetttend gezellig gehad en zeer goed gegegeten en niets kunnen ontdekken wat niet goed was. Ook heel vriendelijk dank voor deze gezellige avond bij Mario.
  9
  Eten
  10
  Service
  8
  Sfeer
  9
  Gastvrijheid
  Beoordeling via Primera
  23 november 2019