De Gloepe

Bijzondere ervaring in idyllisch gelegen Boerderij

Reserveer nu

Helaas zijn er voor de door jou gekozen dag geen tijden meer beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere dag te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd geen couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere tijd te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd niet meer zoveel couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een ander aantal personen te kiezen.
AANTAL PERSONEN
RESERVEERCODE
Vul hieronder jouw code in om de reservering af te kunnen ronden.

Reservering geslaagd!

Gegevens reservering:
Datum:
Tijd:
Personen:
Mijn gegevens:
Naam:
Email:
Telefoon:
Restaurant info
De Gloepe
Rheezerweg 84 a
7795 DA Diffelen
Nederland

Hotel en Boerderij de Gloepe in Diffelen is idyllisch gelegen tussen de gemeente Hardenberg en gemeente Ommen.
Verblijf je in het prachtige Vechtdal dan kom je ongetwijfeld tijdens jouw fietstocht langs de Vecht het sfeervolle terras van de Gloepe tegen.

Voor een gezellig en culinair diner ben je bij de Gloepe aan het juiste adres. Bij de Gloepe zijn ze hun oorsprong zeker niet vergeten en dat is de start van het bedrijf in 1971 als pannenkoeken restaurant. Tegenwoordig worden de pannenkoeken nog steeds op leuke wijze geserveerd.

Naar de mening van de werknemers van de Gloepe is uit eten gaan veel meer dan lekker voedsel, veel meer dan prettige service en meer dan gezelligheid. Het is de optelsom van alle van belangzijnde factoren die jouw bezoek een bijzondere ervaring moet maken.

Reviews
"De Gloepe" Culinaire topcreaties 010 - 2110090 Rheezerweg 84, Diffelen
4.2 out of 5 stars - 25 votes Zeer goed
8.1
Eten
8.2
Service
8.5
Sfeer
8.6
Gastvrijheid
  • 8.25

    S Radix

    Leuk restaurant, goede sfeer en lekker eten. Bediening was vriendelijk en goed
    9
    Eten
    8
    Service
    8
    Sfeer
    8
    Gastvrijheid
    Beoordeling via Primera
    31 augustus 2020
  • 6.5

    Ton Koene

    Heel rumoerig. Er was ook een bruiloft. Muziek in de ruimte waar wij zaten was alles behalve achtergrond. Bediening was snel, maar wel heel erg geïnstrueerd om te verkopen (veel gerechten met meerprijs) Onder Heerlijk gereserveerd, maar komen met de a la carte kaart. Niet alleen bij ons. Verwacht van een restaurant dat hoog aangeschreven staat dat de oorsprong van de reservering geraadpleegd wordt. Wij hebben er begrip voor dat het in deze tijd moeilijk is voor de horeca, maar op deze manier omgaan met gasten werkt niet positief!
    6
    Eten
    7
    Service
    5
    Sfeer
    8
    Gastvrijheid
    Beoordeling via Primera
    30 augustus 2020
  • 7.75

    Eric

    Twee van de maaltijden weken af van hetgeen op de menukaart stond. Dit bleek pas toen de gerechten geserveerd werden. Als we dit eerder geweten hadden, hadden we misschien een andere keuze gemaakt.
    6
    Eten
    8
    Service
    9
    Sfeer
    8
    Gastvrijheid
    Beoordeling via Primera
    27 augustus 2020
  • 9

    Piet van der Vliet

    Heerlijk gegeten in een sfeer van een luxe restaurant met geweldig eten, een aantal verrassende amuses een heerlijk drankje, een geweldige bediening, een en al vriendelijkheid, je waant je in een hele andere wereld, geweldig.
    9
    Eten
    9
    Service
    9
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling via Primera
    24 augustus 2020
  • 8

    Jan

    Wij hebben gebruik gemaakt van de Primera Restaurantactie en hebben heerlijk gegeten. Ook was het personeel erg aardig, ook al zat het hele terras vol. Als je in de buurt bent, is dit zeker de moeite waard.
    8
    Eten
    8
    Service
    8
    Sfeer
    8
    Gastvrijheid
    Beoordeling via Primera
    24 augustus 2020
  • 7.25

    Kaatje

    wij hebben na 20 min gevraagd of we iets te drinken konden bestellen en graag een hapje wilden eten. We wilden gebruik maken van een speciale actie 3 gangen voor €25,-. Echter moesten we bij veel gerechten extra bijbetalen. Sfeer is prachtig in dit restaurant, eten en service een stuk minder helaas.
    6
    Eten
    5
    Service
    9
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling via Primera
    23 augustus 2020
  • 7.75

    G Brand

    Eten en gastvrijheid zijn goed. Er wordt rekening gehouden met persoonlijke wensen. Het warme weer en de drukte (het terras buiten zat vol, en er werd goed rekening gehouden met de 1,5 meter afstand) hadden invloed op de sfeer.
    8
    Eten
    8
    Service
    7
    Sfeer
    8
    Gastvrijheid
    Beoordeling via Primera
    16 augustus 2020
  • 9

    MBVS

    Rondom een boerderij waren de tafels gezellig en coronaproof gerangschikt. Vriendelijke ontvangst, correct en gastvrij. Heerlijk gegeten met Primera actiebon
    9
    Eten
    9
    Service
    9
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling via Primera
    15 augustus 2020
  • 9

    Atie

    We hebben heerlijk gegeten in dit restaurant. Het was prachtig weer en we kregen een mooie plek toegewezen op het terras. Het eten was heerlijk en overdadig. Het personeel vond ik vriendelijk en behulpzaam.Een aanrader om hier te gaan eten! We hebben hier gegeten met onze Primerabon.
    9
    Eten
    9
    Service
    9
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling via Primera
    11 augustus 2020
  • 6.5

    Cato

    Prijs kwaliteit is niet helemaal in balans.
    6
    Eten
    6
    Service
    7
    Sfeer
    7
    Gastvrijheid
    Beoordeling via Primera
    31 juli 2020
  • 8

    Roelien

    Gezellig buiten op het terras gezeten en gegeten, heel leuk aangekleed , veel bloemen, leuke kleuren echte aanrader
    8
    Eten
    8
    Service
    8
    Sfeer
    8
    Gastvrijheid
    Beoordeling via Primera
    23 juli 2020
  • 8.75

    Guus Wesselink

    Landelijk gelegen, met een groot terras. Gezien het mooie weer en het feit dat er binnen een feestje was, heerlijk op het terras gezeten. Alles redelijk coronaproof opgesteld, bediening als het oude normaal. Vriendelijk personeel, af en toe onduidelijk met bestelde drankjes, maar alles netjes en snel opgelost. Eten ruim voldoende en ook keuze op de aangepaste ( primera actie) menukaart. Wachttijd tussen voorgerecht en hoofdgerecht iet te lang, mar het gehele terras zat ook vol, dus daar is wel begrip voor. Zeker van plan nog een keer terug te komen!!
    9
    Eten
    8
    Service
    9
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling via Primera
    20 juli 2020
  • 7

    Peter B

    Een paar opmerkingen. Je kunt er heel leuk zitten. Het was mooi weer en we hebben heel gezellig buiten gezeten. Het ontvangst was heel vriendelijk maar voelde wel wat gemaakt. Daarbij werd helemaal geen afstand gehouden. Het leek wel of hij nog nooit van Corona had gehoord. Wij hadden via primera/heerlijk een menu geboekt. Eerst kregen we een kaart die moest worden omgeruild toen we hem eraan herinnerden. Bij de helft van de gerechten op deze kaart stond een meerprijs. Dit is best wel een afknapper. Als je meedoet met zo’n actie, dan moet je toch wel een redelijk menu kunnen aanbieden voor € 25,00 zonder voor haast ieder gerecht 3 euro extra te vragen. Het eten was niet heel erg goed ook niet slecht. Uitzondering was het voorgerecht met ham, deze was bijzonderlijk smakelijk.
    7
    Eten
    8
    Service
    7
    Sfeer
    6
    Gastvrijheid
    Beoordeling via Primera
    18 juli 2020
  • 8.5

    LvL

    Het was allemaal prima. Geen commentaar. Alleen wat meer groente zou wenselijk zijn.thuis eten we bijna meer groente dan vlees/ vis.
    8
    Eten
    8
    Service
    9
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling via Primera
    13 juli 2020
  • 8.75

    Simone Beenen

    ????
    9
    Eten
    9
    Service
    8
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling via Primera
    12 juli 2020
  • 10

    Lydia den Toom

    Het was in één woord GEWELDIG. Echt alles was perfect, vriendelijk personeel, heerlijk eten en drinken, hele gezellige sfeer, echt TOP! Een aanrader voor iedereen. We kregen zelfs vuurwerk bij ons ijs omdat het onze trouwdag was.
    10
    Eten
    10
    Service
    10
    Sfeer
    10
    Gastvrijheid
    Beoordeling via Primera
    6 juli 2020
  • 9

    Albert Harms

    Vriendelijke ontvangst, je jas werd netjes opgehangen voor je, je werdt netjes begeleid naar je tafel. Eten was erg lekker en we hadden zeer vriendelijke bediening van meerder personen. Al met al een aanrader!
    9
    Eten
    9
    Service
    9
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling via Primera
    5 juli 2020
  • 7.5

    Angelique

    Prima gegeten in een leuke ambiance.
    7
    Eten
    7
    Service
    8
    Sfeer
    8
    Gastvrijheid
    Beoordeling via Primera
    3 juli 2020
  • 8

    vors

    Genoten van een drie-gangenkeuzemenu! Ruim voldoende grote porties, dus extra's bijbestellen was voor ons twee dames helemaal niet nodig.
    8
    Eten
    8
    Service
    8
    Sfeer
    8
    Gastvrijheid
    Beoordeling via Primera
    28 februari 2020
  • 8.75

    Janny

    Heerlijk gegeten in een sfeervol restaurant. Vlotte en vriendelijke bediening. Verrassend leuk hotel/restaurant. Veel hotelgasten op deze prachtige locatie.
    8
    Eten
    9
    Service
    9
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling via Primera
    6 januari 2020
  • 9

    Irene

    Restaurant is volledig in kerstsfeer, vuurkorven en een kerststal bij de ingang. Warm ontvangst en gezellige sfeer binnen. Aparte kaart voor het 3 gangenmenu, voor een aantal gerechten betaal je een meerprijs, dit staat duidelijk vermeld. Ruime keuze, de gerechten worden mooi opgediend. Het aperitief wat direct wordt aangeboden aan tafel is voor eigen rekening.
    8
    Eten
    9
    Service
    10
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling via Primera
    29 december 2019
  • 9

    Roelien

    prachtige locatie en heerlijk gegeten
    8
    Eten
    8
    Service
    10
    Sfeer
    10
    Gastvrijheid
    Beoordeling via Primera
    28 december 2019
  • 9.25

    Sebastiaan

    Erg sfeervolle aankleding. Zeer vriendelijk ontvangen en de avond gezellig bij de openhaard begonnen. Lekker eten en correcte en vriendelijke bediening
    9
    Eten
    9
    Service
    9
    Sfeer
    10
    Gastvrijheid
    Beoordeling via Primera
    23 december 2019
  • 10

    Gast

    Wat een gastvrijheid. Eten in een restaurant waar werknemers de trots over hun bedrijf uitstralen. Heerlijk gegeten in een zeer mooie entourage (kerstsfeer).
    10
    Eten
    10
    Service
    10
    Sfeer
    10
    Gastvrijheid
    Beoordeling via Primera
    15 december 2019
  • 8.75

    Monique Latour

    Heerlijk gegeten in landelijke sfeer. Prima bediening!
    8
    Eten
    9
    Service
    9
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling via Primera
    8 december 2019