Scampi Velsen

Uiteten in restaurant waar puur, passie en persoonlijk centraal staan

Reserveer nu

Helaas zijn er voor de door jou gekozen dag geen tijden meer beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere dag te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd geen couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere tijd te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd niet meer zoveel couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een ander aantal personen te kiezen.
AANTAL PERSONEN
RESERVERINGSCODE
Vul hieronder jouw code in om de reservering af te kunnen ronden.

Reservering geslaagd!

Gegevens reservering:
Datum:
Tijd:
Personen:
Mijn gegevens:
Naam:
Email:
Telefoon:
Restaurant info
Scampi Velsen
Wijkerstraatweg 195
1951 EE Velsen Noord
nederland

Met een avontuurlijke kust, een spannende haven en de vele evenementen is er altijd wat te doen in Gemeente Velsen. In deze gemeente zit het restaurant Scampi Velsen. Hier kun je na een lekker dagje strand, wandelen of gewoon even een dagje uit te zijn geweest genieten van HEERLIJKe gerechten. 

Scampi Velsen is de ideale plek om lekker uit eten te gaan, waar de begrippen puur, passie en persoonlijk centraal staan. Dit restaurant gebruikt dagverse biologische producten uit de streek en van het seizoen in onze gerechten. Er wordt met veel passie en gedrevenheid gekookt om de smaak en de geur van de gerechten goed tot hun recht te laten komen, zodat de gasten zich ook echt gast voelen in een huiselijke en gastvrije sfeer. 

 • De HEERLIJK Aanbiedingsprijs geldt per persoon
 • LET OP: Deze aanbieding is alleen geldig na reservering via primerarestaurantactie.nl
 • Niet i.c.m. andere acties
Reviews
10 1 Zeer goed
8.8
Eten
9
Service
8.7
Sfeer
9.2
Gastvrijheid
 • 9

  Pat van der Wilk

  Het was een zomeravond. Je kunt buiten zitten. Ook op Corona afstand. De eigenaar en tevens kok ( Nagy) kwam meerdere keren ook naar buiten. Je kunt van de algemene kaart iets bestellen, soms met toeslag, zoals bv de proeverij van alle desserts. Een delicatesse! Ik ga een keer weer terug. Voor mij een nieuwe uitdaging.
  9
  Eten
  9
  Service
  9
  Sfeer
  9
  Gastvrijheid
  Beoordeling via Primera
  31 juli 2020
 • 9.75

  Ricolina Van den Heuvel

  Heel aardig ontvangen, klant is koning, denken met je mee. Het eten was super lekker. We komen zeker nog een keer terug.
  9
  Eten
  10
  Service
  10
  Sfeer
  10
  Gastvrijheid
  Beoordeling via Primera
  27 juli 2020
 • 9

  Peter & Fenny

  Gezellige ..Eigenaars..en bediening.. Was zeer gastvrien heerlijk gegeten.. Vers Bereid..lmooi geserveerd..en heerlijk Gaan zeker nog meerdere malen.. Mooie zaak ..goede sfeer...gastvrij...heel lekker gegeten...
  9
  Eten
  9
  Service
  9
  Sfeer
  9
  Gastvrijheid
  Beoordeling via Primera
  19 juli 2020
 • 8

  Petra Wessel

  Goed bereikbare locatie, makkelijk parkeren en vriendelijke ontvangst. Geen overdadige, maar smaakvolle kaart. Uitstekend eten en zeer vriendelijk personeel. Ontspannen sfeer.
  8
  Eten
  8
  Service
  7
  Sfeer
  9
  Gastvrijheid
  Beoordeling via Primera
  13 juli 2020
 • 8

  Jan Schepers

  Al het eten zowel voor als hoofdgerecht was met zorg gemaakt en was zeer smaakvol De bediening was ook erg leuk en vriendelijk Nagerecht vanille ijs met warme vruchten een aanrader en het kaasplankje was ook lekker Alles bij elkaar een leuke en lekkere avond gehad
  8
  Eten
  8
  Service
  8
  Sfeer
  8
  Gastvrijheid
  Beoordeling via Primera
  5 januari 2020
 • 9.75

  Johannes Kater

  Warme ontvangst, ontzettend vriendelijke mensen, gezellige sfeer en het eten had goede porties niet overdadig dat je te vol wordt
  10
  Eten
  10
  Service
  9
  Sfeer
  10
  Gastvrijheid
  Beoordeling via Primera
  6 december 2019