Nieuw Olympia

Ultiem genieten met een HEERLIJK Grieks 3-gangendiner

Restaurant info
Nieuw Olympia
Melkmarkt 20
8011MC Zwolle
Nederland

Olympia is de plek waar de beste authentieke Griekse gerechten bereid worden in een typische sfeervolle Griekse ambiance. In de afgelopen 15 jaar hebben veel liefhebbers de weg gevonden naar het restaurant Olympia in Zwolle, de plek waar de beste authentieke Griekse gerechten bereid worden.

Ze serveren een 3-gangen verrassingsmenu.
Graag bij de opmerkingen aangeven of je de voorkeur hebt voor vis, vlees of vega.

Reviews
"Nieuw Olympia" Culinaire topcreaties 010 - 2110090 Melkmarkt 20, Zwolle
4.2 out of 5 stars - 4 votes Zeer goed
8.3
Eten
8.8
Service
8.3
Sfeer
8.3
Gastvrijheid
 • 8

  Annette Huizinga

  Heerlijk gegeten. Wel jammer dat we niet op de hoogte waren gebracht van beperkte keuze met de voucher. De Griekse gerechte vielen hier buiten. Toch de keuze gemaakt om dan maar niet de korting te krijgen. Jammer...
  8
  Eten
  8
  Service
  8
  Sfeer
  8
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK Kortingsactie
  20 januari 2019
 • 7.5

  Miranda Berendsen

  Het eten was heerlijk,alleen met de voucher weinig keus
  7
  Eten
  8
  Service
  8
  Sfeer
  7
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK Kortingsactie
  20 januari 2019
 • 9.5

  Henriette Riezebos

  erg vriendelijk personeel en lekker eten!
  10
  Eten
  10
  Service
  9
  Sfeer
  9
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK Kortingsactie
  8 januari 2019
 • 8.5

  Jos Prinsen & P.Bosch

  Het restaurant straalt gezelligheid uit door de mooie Griekse beschilderingen aan de wand, en ornamenten buiten en binnen en een mooi kachel en veel kaarsen. Vriendelijke, behulpzame bediening en goede sfeer. Veel / ruime keuze in goede bourgondische gerechten, waarbij oa gemaakt werd van een houtgestookte oven. De gerechten werden erg mooi gepresenteerd. Alle produkten worden in de keuken vers bereid zoals oa eigengemaakte de Griekse yoghurt . sauzen, baklava,brood, pizza. Er is plek voor kleine gezinnen ,alswel een grotere groepen. De eigenaresse is zeer open en vriendelijk. We kennen haar haar al enige jaren als een heel lieve, warme dame met hart voor haar werk,personeel en gasten. Ze is een harde werkster. We komen er graag. ps: Omdat ik een beperking heb en moeilijk ter been, maar ook allergieen. Ze zijn erg behulpzaam, wb plek in het restaurant. En er is keuze en aanpassing genoeg wb de menukaart volop mogelijk als je een dieet hebt. Ook de kok wil graag het eea voor je aanpassen. Dit vonden we erg positief. We hebben al het personeel daarom een groot compliment gegeven en vinden dit restaurant wel een 9 waard! nb:Jammer dat ze van de gemeente niet meer ruimte mogen hebben voor hun terras. Dit ligt aan Gemeente Zwolle, waardoor hun terrasmeubels opgeslagen moeten staan voor het restaurant ' s winters. Omdat de markt er vrijdag en zaterdag voor langs loopt. Hier kan de eigenaar niks aan doen Dit is overmacht.
  8
  Eten
  9
  Service
  8
  Sfeer
  9
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK Kortingsactie
  16 december 2018