Nieuw Olympia

Ultiem genieten met een HEERLIJK Grieks 3-gangendiner

Restaurant info
Nieuw Olympia
Melkmarkt 20
8011MC Zwolle
Nederland

Olympia is de plek waar de beste authentieke Griekse gerechten bereid worden in een typische sfeervolle Griekse ambiance. In de afgelopen 15 jaar hebben veel liefhebbers de weg gevonden naar het restaurant Olympia in Zwolle, de plek waar de beste authentieke Griekse gerechten bereid worden.

Ze serveren een 3-gangen verrassingsmenu.
Graag bij de opmerkingen aangeven of je de voorkeur hebt voor vis, vlees of vega.

Reviews
"Nieuw Olympia" Culinaire topcreaties 010 - 2110090 Melkmarkt 20, Zwolle
3.55 out of 5 stars - 10 votes Goed
7.4
Eten
7.1
Service
6.5
Sfeer
7.5
Gastvrijheid
 • Putluc

  Hartelijke ontvangst en nadat onze naam was gevraagd, wist de eigenaresse (?) meteen wat we ingevuld hadden bij de reservering. Top! Het betrof hier een 3-gangen verrassingsmenu. Voorgerecht: brood met tzatziki. Hoofdgerecht: mix Kreta (sutzuki, suflaki en gyros). Nagerecht: cappuccino. Kosten volgens de aanbieding via Primera pp: € 19,95 i.p.v. €39,50 of te wel bijna 50% korting. Volgens de menukaart van het restaurant pp: € 6,00+€ 16,50+€ 2,50= € 25,00. Eten was goed. Als we dit echter van tevoren hadden geweten, hadden we liever meer betaald en zelf wat uitgezocht. Op de rekening stond nog een verrassing, een post van € 5,60. Dit was toegevoegd als "inflatie"! Nadat mijn man had aangegeven dat dit nergens vermeld stond, kregen wij een nieuwe rekening en hoefden deze € 5,60 niet te betalen.
  7
  Eten
  9
  Service
  7
  Sfeer
  9
  Gastvrijheid
  Beoordeling via Primera
  2 september 2022
  8.00
 • Bennie

  Een goede bediening, heerlijk gegeten, en kaarslicht op de toiletten.
  9
  Eten
  10
  Service
  9
  Sfeer
  9
  Gastvrijheid
  Beoordeling via Primera
  16 april 2022
  9.25
 • Robin Nijland

  Eten was te doen, maar niet echt geweldig. Weinig sfeer, slechte service, mede omdat er maar één gastvrouw aanwezig was in het hele restaurant. We werden niet gevraagd om de reservering en er werd niet verteld dat wij een "appart" menu zouden krijgen. Uiteindelijk kregen we pas te horen wat er op ons menu staat, nadat ik er zelf maar naar had gevraagd. Geen volgende keer voor ons in dit restaurant.
  5
  Eten
  2
  Service
  2
  Sfeer
  2
  Gastvrijheid
  Beoordeling via Primera
  27 maart 2022
  2.75
 • Marga Zwanenburg

  De gastvrijheid was wel goed, we werden vriendelijk envrolijk begroet en ook aan tafel was men vriendelijk. Het eten was lekker, maar niet bijzonder. Het was aangekondigd als een 3-gangenmenu en dat was het ook, maar de derde gang was koffie. De koffie was kaal, niets erbij nog geen verpakt koekje of iets anders. Dus voor mijn gevoel was het een 2-gangenmenu met koffie. Tafel was niet gedekt, kreeg geen servet bij het eten. Bestek werd los bij het bord gegeven Bij het serveren van de drankjes waren ze verwisseld. Muziek stond redelijk hard, op een muziekzender waar regelmatig keihard reclame doorheen schalde. Kortom het eten was goed, maar niet bijzonder en er was weinig aandacht besteed aan de entourage. Ik zou het niet aanbevelen als je gezellig en rustig uit eten wilt.
  8
  Eten
  7
  Service
  6
  Sfeer
  8
  Gastvrijheid
  Beoordeling via Primera
  19 maart 2022
  7.25
 • Albert Leeraar

  Ongezellig restaurant. Het eten is matig, kortom een verloren avond.
  5
  Eten
  6
  Service
  5
  Sfeer
  7
  Gastvrijheid
  Beoordeling via Primera
  13 maart 2022
  5.75
 • Laura Huisman

  Een meneer ontvangt ons heel vriendelijk maar verontschuldigd zich meteen “dit is mijn tweede avond, heb aub geduld met mij “ Heel lang wachten op wat te drinken, mijn man een biertje (was pas 1,5 jaar over datum) en ik een Radler 2.0% ipv 0.0%. Toen weer lang wachten op de eerste gang, flatbread met tsasiki, heerlijk we hadden inmiddels ook wel trek. Tweede gang na weer heel lang wachten maar het eten was prima. Wij hadden een driegangenmenu gereserveerd dus wij wachten op gang drie, werd ons na bijna drie kwartier gevraagd of wij verder nog iets wilden, nou natuurlijk gang drie. Na plm een half uur kwam hij vertellen dat gang drie bestond uit een kop koffie of thee, oké dan graag 1 koffie en 1 thee. Na ongeveer 20 minuten kwam hij vertellen dat het er ECHT zo aan komt. Even later zijn vrouwelijke collega (die in haar eentje de keuken deed) de koffie en thee komen er zo aan hoor. Na weer plm 10 minuten was daar de koffie en de thee eindelijk, ik zou mijn zakje in de thee doen en zag op de bodem van mijn glas van alles liggen dus nee voor mij geen thee. Mijn man heeft het nog gemeld en het antwoord was, “dat komt door dat ding waar wij water uit halen.” Onvoorstelbaar, er werden ons nog twee ouzos van het huis aan geboden maar wij wilden maar 1 ding betalen en WEG. Oja betalen, de pin deed het niet vanwege een storing, nou die storing was in ieder geval al voor de laatste lockdown aan het papiertje te zien dat op de bar geplakt was met het telefoonnummer wat je moest toevoegen om via een tikkie te betalen. Onze conclusie, met deze personeelsbezetting moet je niet open willen. Zeker niet als de enige persoon in de bediening totaal geen ervaring heeft en geen begeleiding .
  7
  Eten
  2
  Service
  3
  Sfeer
  7
  Gastvrijheid
  Beoordeling via Primera
  30 januari 2022
  4.75
 • Annette Huizinga

  Heerlijk gegeten. Wel jammer dat we niet op de hoogte waren gebracht van beperkte keuze met de voucher. De Griekse gerechte vielen hier buiten. Toch de keuze gemaakt om dan maar niet de korting te krijgen. Jammer...
  8
  Eten
  8
  Service
  8
  Sfeer
  8
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK Kortingsactie
  20 januari 2019
  8.00
 • Miranda Berendsen

  Het eten was heerlijk,alleen met de voucher weinig keus
  7
  Eten
  8
  Service
  8
  Sfeer
  7
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK Kortingsactie
  20 januari 2019
  7.50
 • Henriette Riezebos

  erg vriendelijk personeel en lekker eten!
  10
  Eten
  10
  Service
  9
  Sfeer
  9
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK Kortingsactie
  8 januari 2019
  9.50
 • Jos Prinsen & P.Bosch

  Het restaurant straalt gezelligheid uit door de mooie Griekse beschilderingen aan de wand, en ornamenten buiten en binnen en een mooi kachel en veel kaarsen. Vriendelijke, behulpzame bediening en goede sfeer. Veel / ruime keuze in goede bourgondische gerechten, waarbij oa gemaakt werd van een houtgestookte oven. De gerechten werden erg mooi gepresenteerd. Alle produkten worden in de keuken vers bereid zoals oa eigengemaakte de Griekse yoghurt . sauzen, baklava,brood, pizza. Er is plek voor kleine gezinnen ,alswel een grotere groepen. De eigenaresse is zeer open en vriendelijk. We kennen haar haar al enige jaren als een heel lieve, warme dame met hart voor haar werk,personeel en gasten. Ze is een harde werkster. We komen er graag. ps: Omdat ik een beperking heb en moeilijk ter been, maar ook allergieen. Ze zijn erg behulpzaam, wb plek in het restaurant. En er is keuze en aanpassing genoeg wb de menukaart volop mogelijk als je een dieet hebt. Ook de kok wil graag het eea voor je aanpassen. Dit vonden we erg positief. We hebben al het personeel daarom een groot compliment gegeven en vinden dit restaurant wel een 9 waard! nb:Jammer dat ze van de gemeente niet meer ruimte mogen hebben voor hun terras. Dit ligt aan Gemeente Zwolle, waardoor hun terrasmeubels opgeslagen moeten staan voor het restaurant ' s winters. Omdat de markt er vrijdag en zaterdag voor langs loopt. Hier kan de eigenaar niks aan doen Dit is overmacht.
  8
  Eten
  9
  Service
  8
  Sfeer
  9
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK Kortingsactie
  16 december 2018
  8.50