Restaurant Pure (by Fletcher)

Een HEERLIJKe avond met Texelse invloeden

Restaurant info
Restaurant Pure (by Fletcher)
Dorpsstraat 10
1796BB De Koog
Nederland

Op loopafstand van het strand ligt Restaurant Pure, waar je na een dag uitwaaien kunt aanschuiven voor een voortreffelijk diner. Proef de culinaire gerechten uit een internationaal georiënteerde keuken met Texelse invloeden en laat je verrassen door de creaties van de chef-kok. Bij mooi weer is het tevens prima vertoeven op het gezellige terras aan de winkelstraat. Voor een heerlijke cocktail kan je plaatsnemen in de stijlvolle bar.

Reviews
"Restaurant Pure (by Fletcher)" Culinaire topcreaties 010 - 2110090 Dorpsstraat 10, De Koog
2.8 out of 5 stars - 4 votes Onvoldoende
5.5
Eten
5.3
Service
5.3
Sfeer
6.5
Gastvrijheid
 • 8

  David Dieperink

  Zeer vriendelijke en vlotte bediening. Het vegetarische voorgerecht van pompoen was goed op smaak. De zuurkoolstrudel had meer aandacht mogen hebben, maar verder prima. De Fletcher Burger daarintegen was zeer goed. Simpel, maar smaakvol dessert. We komen zeker een keer terug.
  7
  Eten
  9
  Service
  7
  Sfeer
  9
  Gastvrijheid
  Beoordeling via Primera
  28 december 2019
 • 6.5

  W. Kommers

  Het leek net of we snel,snel snel alles naar binnen moesten werken. We kregen amper de tijd ons drankje op te drinken of daar was ze alweer met het volgende gerecht. Ik gaf aan dat het wat rustiger mocht maar dat had geen zin. Een hamburger als hoofd gerecht is ook een beetje vreemd we waren niet bij de Mac. als we iets anders wilden hebben kon dat maar dan moesten we wel bij betalen. Na 75 minuten stonden we al weer buiten heel jammer.
  8
  Eten
  5
  Service
  7
  Sfeer
  6
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK Kortingsactie
  21 januari 2019
 • 4.25

  L. VdB

  Niet uitgaande van 1 review... toch gegeten bij dit hotel. We sliepen daar tenslotte. We kregen niet het beloofde overheerlijke 3 gangen diner met texelse invloeden. Maar zoute tomatensoep met flauwe ballen. Een prima schnitzel, want er was 0 keus!!!! Friet en een bakje sla. En als dessert een dameblanche. Een lulverhaal dat de kok dit voorbereid! Wanneer er mooie goed opgemaakte borden voorbij komen. BELACHELIJK Ik volg een redelijk streng dieet, zonder varkensvlees en vette frieten. Maar ik had totaal geen keus! Waardeloos! De schnitzel was gelukkig niet kurkdroog. Het 3 gangen keuze menu waarmee men adverteerd.... kon je geen gebruik van maken.
  6
  Eten
  3
  Service
  3
  Sfeer
  5
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK Kortingsactie
  14 januari 2019
 • 3.75

  Aerin

  Zeer slecht gegeten.. Ga jullie schamen Fletcher om ons heen hoorde we niet anders dan klachten en stonden mensen op. Kwaliteit van menig snackbar is beter. Partner kreeg schnitzel met wat grote en een verlept blaadje sla dat zo van een ander bord kwam..We konden niets kiezen dus als vega geen keuze met pijn en moeite vega date deze was echt vreselijk vies. Voor het dessert kwam zijn we weg gegaan.
  1
  Eten
  4
  Service
  4
  Sfeer
  6
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK Kortingsactie
  21 december 2018