Settlers

(H)eerlijke producten in perfecte ambiance tijdens 3-gangendiner

Bekijk hier de rest van ons aanbod
€ 20.75 € 41.50 Te reserveren t/m 31 mei 2020
Originele prijs € 41.50
Korting 50%
Je voordeel € 20.75

In Bilthoven in de provincie Utrecht vind je restaurant & lounge Settlers. Het motto van het restaurant luidt HEERLIJk uit eten in een perfecte ambiance en volgens het restaurant wordt de perfecte ambiance pas gecreëerd wanneer je kan genieten van alles in je omgeving. Kortom goed gezelschap, enthousiast personeel, mooie producten, smaakvolle gerechten, bijpassende wijnen en dat in een sfeervol restaurant, maakt het verschil.


Restaurant Settlers werkt bij voorkeur met verantwoorde producten. Het gerijpt vlees is afkomstig uit Australië en Nieuw Zeeland en daar worden de runderen op diervriendelijke wijze grootgebracht. Volop bewegingsruimte en graan gevoerd, de ideale combinatie voor het verkrijgen van heerlijk vlees. De vis komt rechtstreeks van de visafslag in IJmuiden is dus dagvers en dat proeft je! Groente, fruit en andere producten kopen zij zoveel mogelijk lokaal in dus wanneer je eet bij Settlers ondersteun je ook diverse andere lokale ondernemers.

Reserveer nu

Helaas zijn er voor de door jou gekozen dag geen tijden meer beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere dag te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd geen couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere tijd te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd niet meer zoveel couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een ander aantal personen te kiezen.
AANTAL PERSONEN
RESERVERINGSCODE
Vul hieronder jouw code in om de reservering af te kunnen ronden.

Reservering geslaagd!

Gegevens reservering:
Datum:
Tijd:
Personen:
Mijn gegevens:
Naam:
Email:
Telefoon:


Julianalaan 23
3722GD Bilthoven
Nederland
10 1 Zeer goed
8.8
Eten
8.8
Service
8.6
Sfeer
8.8
Gastvrijheid
 • 8.75

  Net als andere keren prima gegeten en vriendelijk geholpen
  8
  Eten
  9
  Service
  9
  Sfeer
  9
  Gastvrijheid
  Beoordeling via Nederlandse Restaurantkaart
  15 juli 2019
 • 9

  We hebben met een kortingsactie van Heerlijk.nl HEERLIJK gegeten! De bediening was zeer gastvrij en voorkomend. De biefstuk was om te zuigen zo mals! Zeker een aanrader om dit restaurant te bezoeken.
  9
  Eten
  9
  Service
  9
  Sfeer
  9
  Gastvrijheid
  Beoordeling via Nederlandse Restaurantkaart
  1 juli 2019
 • 9

  Het eten is altijd met liefde en speciaal , altijd iets anders en altijd heerlijk. Personeel is erg vriendelijk en behulpzaam ook wanneer je met een kortingsbon komt eten. Daar is dan een aparte menukaart voor maar prima.
  9
  Eten
  9
  Service
  9
  Sfeer
  9
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK Kortingsactie
  29 april 2019
 • 9

  Verrassende maaltijd smaakte prima leuke ambiance prima bediening.
  10
  Eten
  9
  Service
  8
  Sfeer
  9
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK Kortingsactie
  12 april 2019
 • 8

  Prettig ontvangst, gastvrij, fijn ambiance en lekker eten. De reservering was niet bekent. Deze kon ik laten zien op mijn smartphone. Bij reservering stond aangegeven dat er nog voor 2 personen plaats was. Er bleek nog voldoende plaatsen beschikbaar te zijn. Hierdoor voelen wij ons door uw organisatie onjuist geïnformeerd.
  8
  Eten
  8
  Service
  8
  Sfeer
  8
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK Kortingsactie
  9 januari 2019