Tajine Marokkaans restaurant

Culinaire reis door Marokko tijdens 3-gangenmenu

Bekijk hier de rest van ons aanbod
€ 17.50 € 35.00 Te reserveren t/m 31 mei 2020
Originele prijs € 35.00
Korting 50%
Je voordeel € 17.50

Tajine is een restaurant in hartje Boswijk gespecialiseerd in de Marokkaanse keuken. Gelegen aan het water en met een gratis parkeer mogelijkheid is dit de ideale plek voor een gezellig etentje. Lunch of diner alles is hier mogelijk.


Tajine restaurant is er voor iedereen die van puur eten en een ontspannen sfeer houdt. Laat je verrassen met traditionele gerechten door chef de cuisine. Sluit je dag HEERLIJK af met dit culinaire 3-gangenmenu voor slechts € 17,50 per persoon!

Reserveer nu

Helaas zijn er voor de door jou gekozen dag geen tijden meer beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere dag te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd geen couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere tijd te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd niet meer zoveel couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een ander aantal personen te kiezen.
AANTAL PERSONEN
RESERVERINGSCODE
Vul hieronder jouw code in om de reservering af te kunnen ronden.

Reservering geslaagd!

Gegevens reservering:
Datum:
Tijd:
Personen:
Mijn gegevens:
Naam:
Email:
Telefoon:


Kamp 43 2
8225HS Lelystad
Nederland
10 1 Goed
7.7
Eten
7.3
Service
7
Sfeer
7.3
Gastvrijheid
 • 6.75

  we hebben echt Marokkaans gegeten. Het eten was smakelijk en lekker. Voor ons stond een Tajine op het vuur. Wat ook apart was dat de soep samen met het hoofdgerecht geserveerd. En dat je geen glas wijn of biertje kon bestellen. Eigenlijk vind ik dat dat wel duidelijker vermeld dient te worden in het verhaal over het restaurant. Ik vind ook de kwaliteit tov de prijs niet helemaal kloppend. Eigenlijk net te duur.
  7
  Eten
  6
  Service
  7
  Sfeer
  7
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK Kortingsactie
  3 juni 2019
 • 7

  Voor de eerste keer dit restaurant en via de TomTom er gekomen. Moeilijke wijk om te navigeren. Gerechten waren traditioneel marokkaans en goed van smaak. Wij hadden een Tajine gerecht genomen. Restaurant schenkt geen alcoholische dranken dus of frisdrank of alcoholvrij bier. Restaurant is wel aan een opknapbeurt toe.
  8
  Eten
  7
  Service
  6
  Sfeer
  7
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK Kortingsactie
  6 mei 2019
 • 8.25

  Heerlijk gegeten. Leuk, sfeervol restaurant.
  8
  Eten
  9
  Service
  8
  Sfeer
  8
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK Kortingsactie
  9 maart 2019