Restaurant reviews!

Lees hier de reviews van andere gasten en laat zelf een review achter.

HEERLIJK

HEERLIJK reviews

  • 9

    Posthoorn* Monnickendam

    Wederom heerlijk gegeten bij de Posthoorn. Wat een toprestaurant is dit! Iedere keer weer een cadeautje. Je wordt er echt in de watten en de kwaliteit is van topniveau. De ambiance heel sfeervol en de bediening zoals je het graag wilt hebben. Ook complimenten voor de heerlijke wijnen. Wij kijken alweer uit naar de volgende keer
    9
    Eten
    9
    Service
    9
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Stel uit Waterland via HEERLIJK10Daagse
    23 mei 2015
  • 8.8

    't Kalkoentje Rhenen

    Uitstekende maaltijd met prima wijn. Mooie avond in fijn restaurant met goed personeel
    9
    Eten
    9
    Service
    8
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Teus Van Grootveld via HEERLIJK10Daagse
    23 mei 2015
  • 7.8

    Umami by Han Rotterdam Rotterdam

    Attente en vriendelijke bediening Goede uitleg bij de gerechten en wijnen Gerechten en wijnen waren mooi op elkaar afgestemd Al met al een plezierige en smakelijke avond We zullen zeker nog eens terugkomen
    8
    Eten
    8
    Service
    7
    Sfeer
    8
    Gastvrijheid
    Beoordeling door AROIMAI via HEERLIJK10Daagse
    23 mei 2015
  • 8.8

    Vis & Ko Haarlem

    De ontvangst was zeer gastvrij en vriendelijk personeel, Goede adviezen m.b.t. het kiezen van wijnen,uitleg van het menu. Vooraf namen wij extra overheerlijke oesters,daarna het menu. Geweldig genoten,alleen jammer dat het hoofdgerecht wat aan de karige kant was. Dus we hadden toch beter kunnen kiezen voor de extra tussengerechtjes die aangeboden werden. Aangenaam kennis gemaakt met het Bru bronwater. We komen wat vaker zeker terug
    9
    Eten
    9
    Service
    8
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Catharina Landmeier via HEERLIJK10Daagse
    23 mei 2015
  • 7

    Mijn Keuken* Wouw

    Het eten was zonder meer fantastisch. Mooie gerechten, bijzondere smaken. Het enige minpuntje was, dat het geserveerde brood nauwelijks snijdbaar, dus ook zeer moeilijk te eten was. Wat ons erg is tegengevallen is de haast waarmee gegeten moest worden. Als wijnliefhebbers hadden we gekozen voor de aanbevolen wijnen. Het eten werd echter in een dergelijk tempo uitgeserveerd dat een nieuwe wijn al werd ingeschonken terwijl het laatste glas nog halfvol was. Doordrinken dus. Met een gemiddelde prijs van zo'n € 7,50/glas erg jammer. Toen we aangaven dat we graag in een ander tempo wilden eten, werd ons meegedeeld dat dat niet kon want het volgende gerecht stond al klaar! Daarna zou men er
    9
    Eten
    7
    Service
    7
    Sfeer
    5
    Gastvrijheid
    Beoordeling door hwjm van Hees via HEERLIJK10Daagse
    23 mei 2015
  • 9

    Herberg de Engel Dodewaard

    gewoon in een woord perfect
    9
    Eten
    9
    Service
    9
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling door herman Struiwigh via HEERLIJK10Daagse
    23 mei 2015
  • 10

    't Raadhuis Heinenoord

    Geweldige service en heerlijk gegeten
    10
    Eten
    10
    Service
    10
    Sfeer
    10
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Paul Reedijk via HEERLIJK10Daagse
    23 mei 2015
  • 6

    Look Rotterdam

    We hebben lang op het voorgerecht moeten wachten omdat vergeten was de bestelling aan de keuken door te geven. Porties van het hoofdgerecht waren erg klein. Heb hier in het verleden vaker gegeten, maar helaas is het niet meer zo goed als voorheen
    6
    Eten
    5
    Service
    6
    Sfeer
    7
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Monique Kooimam via HEERLIJK10Daagse
    23 mei 2015
  • 9

    Het Molenhuys Rijkevoort

    Zoals altijd was het eten weer verrassend, gevarieerd, creatief en vol smaak. Gastheer en obers waren attent en oplettend zodat het ons aan niets ontbrak. We hebben een gezellige avond gehad
    9
    Eten
    9
    Service
    9
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Theo Sluiter via HEERLIJK10Daagse
    23 mei 2015
  • 7.3

    Auguste Maarssen

    Smaakvol verzorgd interieur binnen en buiten (alhoewel weer voor buiten niet meewerkte.) Weinig parkeergelegenheid. Eten, combinatie en presentatie van de keuken erg goed en smaakvol. Goede porties per persoon voor alle gerechten, uitstekend brood werd regelmatig bijgevuld. Bedienend personeel vriendelijk en bereidwillig maar een aantal niet op hun taak berekend. Geen aansturing van personeel, waardoor slechte communicatie tussen keuken, personeel en klant met als gevolg o.a. lange wachttijden
    8
    Eten
    5
    Service
    8
    Sfeer
    8
    Gastvrijheid
    Beoordeling door MrsM via HEERLIJK10Daagse
    23 mei 2015
  • 9.3

    Scherp Middelburg

    Gastvrij onthaal, smaakvolle ambiance, mooie borden die prachtig zijn opgemaakt, smaakexplosies, mooie combinaties, heerlijke bijpassende wijnen. Lang geleden dat ik zo fijn gegeten heb. Een absolute aanrader
    9
    Eten
    9
    Service
    9
    Sfeer
    10
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Luc van Biemen via HEERLIJK10Daagse
    23 mei 2015
  • 9

    Fris Haarlem

    wat moet ik hier nog van zeggen: lekker eten, prachtig opgediend in een prima sfeer met zeer vriendelijk personeel
    9
    Eten
    9
    Service
    9
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Mieke via HEERLIJK10Daagse
    23 mei 2015
  • 10

    La Provence* Driebergen-Rijsenburg

    Alles was compleet! Heerlijke avond, met heerlijk eten en heerlijke wijnen
    10
    Eten
    10
    Service
    10
    Sfeer
    10
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Martijn De laat via HEERLIJK10Daagse
    23 mei 2015
  • 8.8

    't Deurtje Ouderkerk aan de Amstel

    De kwaliteit van de verschillende gangen was goed en (soms) verrassend qua combinaties. De entourage, de sfeer en de bediening prima. Zeker de moeite waard om terug te komen
    8
    Eten
    9
    Service
    9
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Elmar Orlemans via HEERLIJK10Daagse
    23 mei 2015
  • 7.5

    Kasteel Montfoort Montfoort

    Omdat het voorgerecht erg weinig was, besloten we op de valreep ook het tussengerecht te nemen. Dit was gelukkig geen enkel probleem, service was flexibel, goed en met aandacht. We zijn niet door het eten verrast, we hebben zeker lekker gegeten
    7
    Eten
    8
    Service
    7
    Sfeer
    8
    Gastvrijheid
    Beoordeling door Saskia via HEERLIJK10Daagse
    23 mei 2015
Pagina 3064 van 4399